Indhold

Møder og netværk

Netværk for kommunale webmedarbejdere 2017

For at styrke og kvalificere den digitale kommunikationsindsats i kommunerne faciliterer KL to netværksgrupper for kommunale web- og digitaliseringsmedarbejdere. Netværkene er stedet, hvor du som webkyndig mødes med kollegaer fra andre kommuner - deler dine udfordringer, får inspiration til arbejdet og netværker.

Emner og form

Det ene netværk mødes tre gange om året på Sjælland, det andet i Jylland.

Mødernes indhold præciserets fra gang til gang, så de tilpasses jeres aktuelle og konkrete behov. Tidligere har vi talt om digitaliseringsstrategi, relancering af hjemmeside, weborganisering, brug af video og animationer. 

Formen på møderne veksler mellem oplæg, cases, diskussion og videndeling. Der vil typisk være oplæg fra et eller flere medlemmer i netværket. Det forventes, at du som medlem deltager aktivt – og både bidrager med din viden ift. andres udfordringer, såvel som holder oplæg om dine udfordringer og/eller gode cases, som andre kan lære af. Eksterne oplægsholdere inviteres på besøg efter behov.

Alle møder faciliteres af specialkonsulent i KL Maria Svane. Hun planlægger og styrer møderne, driver dialogen og sikrer i samspil med jer det faglige udbytte.

Videndeling imellem møderne

Imellem møderne deler vi gode værktøjer og diskuterer problemstillinger i vores lukkede gruppe på Dialogportalen. Det er også via denne gruppe, at programmer sendes ud, og I tilmelder jer de enkelte møder.

Hvor og hvornår i 2017

Møderne holdes på et konferencested, som KL booker. De forskellige netværk afholdes på nedenstående datoer i 2017 fra kl. 10 til ca. 15:30. Der vil både være morgenmad, kaffe/the, frokost og kage i løbet af dagen.

Jylland - Vejle

Netværksmøde Dato
1 9. marts
2 8. juni
3 9. november

 

Sjælland - København

Netværksmøde Dato
1 8. marts
2 7. juni
3 8. november

 

Hvis du er interesseret i at være en del af netværket, så tilmeld dig nedenfor.

Målgruppe

Kommunale web- og digitaliseringsmedarbejdere: Din titel rummer sikkert ordene web, digital, konsulent eller lignende.

Hvornår

09.11.17

Sted

Sjælland: København
Jylland: Vejle

Pris

6000 kr. eks. moms pr. deltager for et år. Da de to første møder har været afholdt, er prisen 2.000 kr. eks. moms for resten af året.

Tilmeldingsfrist

07.11.17

Betalingsform

EAN

Yderligere information

Tilmeldingen er bindende for et år ad gangen svarende til 100% af gebyret.

Hvis du har praktiske spørgsmål om tilmelding o.l., er du velkommen til at kontakte Connie Ambjørn på cap@kl.dk eller tlf. 3370 3334.

Er du forhindret i at komme

Kan du sende én afløser. Du skal blot give besked til Connie Ambjørn på cap@kl.dk eller tlf. 3370 3334.