Indhold

Konferencer og messer

KL's konference om udsatte børn - Den 22. marts 2017 - Der er ledige pladser - Er din kommune også repræsenteret?

Det har vist sig, at der er stor interesse for KL's konference om udsatte børn og nu har vi således rundet de 600 deltagere. Er din kommune også repræsenteret? Tjek deltagerlisten her på siden, I kan nå det endnu - vi har stadig ledige pladser. Konferencen sætter fokus på hvordan det sociale børneområde kan være en aktiv medspiller i forhold til at sætte tidligt ind overfor de mindre børn. Der vil blive præsenteret forskellig viden, der har betydning for den gode udvikling af socialt udsatte småbørn. Viden som alle der arbejder med udsatte småbørn kan drage nytte af i det daglige arbejde med udsatte børn og deres familier.

Alle ved og anerkender, at det er bedre at forebygge end at helbrede, når det gælder børns vej gennem livet. Vi ved fra forskningen, at det er helt afgørende at investere i de små børns udvikling for at forhindre, at de tabes på gulvet og ender i en social skæv livsbane. Jo tidligere vi sætter ind, jo større er chancen for at sikre en positiv livsbane for udsatte børn.

Denne konference vil sætte fokus på hvordan det social børneområde kan være en aktiv medspiller i forhold til at sætte tidligt ind overfor de mindre børn. Der vil blive præsenteret forskellig viden, der har betydning for den gode udvikling af socialt udsatte små-børn. Viden som alle der arbejder med udsatte små-børn kan drage nytte af i det daglige arbejde med udsatte børn og deres familier.

Et par af de forskere du blandt andet kan høre på konferencen er klinisk psykolog Susan Hart, der giver os et indblik i hvordan små hjerner skal stimuleres. Dorthe Bleses, professor ved Trygfondens Børneforskningscenter på Aarhus universitet vil ud fra sin forskning fortælle om, hvad samarbejdet kan betyde udsatte børn i dagtilbud, herunder om den sproglige udvikling og forældresamarbejde. Der vil blive mulighed for at deltage i en af tre workshops, blandet andet en workshop med Susan Hart om programmet ”Forældre på alle strenge – få musikken til at spille”.

Program og tilmelding
Det foreløbige program for konferencen er nu tilgængeligt og kan ses til højre på denne side.

Målgruppe

Målgruppe for konferencen er ALLE der arbejder med børne- og unge området – f.eks. kommunale chefer og ledere, sagsbehandlere, udviklingskonsulenter og medarbejdere i dagtilbud, sundhedsplejen og familieafdeling med flere….

Hvornår

22.03.17

Sted

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800  Nyborg

Pris

Kr. 1.995 ex.moms (tilmelding er bindende!)

Tilmeldingsfrist

21.03.17

Betalingsform

Faktura fremsendes efter afholdelsen.

Antal deltagere

Efter "først-til-mølle"-princippet

Yderligere information

Stande - Er I interesseret i at udstille på dagen? 
Alle stande er udsolgt!  www.kl.dk/udsattebu2017-udstiller 

Har du spørgsmål eller kommentarer?
Den faglige del: Susse Kolster, konsulent, skl@kl.dk ,  3370 3823
Praktisk: Laila Christine Jensen, sekretær, lcj@kl.dk, 3370 3292
Stande: Nathalie Bille, student  nabi@kl.dk ,  3370 3095

Er du forhindret i at komme

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret, kan pladsen dog overdrages til en kollega efter nærmere aftale med KL's sekretær Laila Christine Jensen, lcj@kl.dk

Find arrangement efter dato

Bilag