Indhold

Kursus

Kursus i værktøjer til kommunal medfinansiering - Nybegynder/lidt erfaring (Aarhus)

KL og Sundhedsdatastyrelsen udbyder en række kurser i eSundhed med særligt fokus på KØS, som vil udgøre ca. 3/4 af kurserne.

Kurserne er tilrettelagt, så deltagerne med øvelser og viden om bagvedliggende data er forberedt på justeringerne af medfinansieringen - og således levere relevant målrettet ledelsesinformation. Det er således øvelsesorienterede kurser, hvor deltagerne gennem instruktion og vejledning får mulighed for at løse en række øvelser og derigennem introduceret for mulighederne i eSundhed/KØS.

Baggrunden for kurserne er bl.a. den differentierede model for kommunal medfinansiering, der træder i kraft med virkning fra 2018.

På kurset bliver du introduceret for afregningssiderne i eSundhed og får en gennemgang af hvilke data, der ligger til grund for afregningen, og hvordan afregningerne genereres. Herefter er der øvelser i afregning. Øvelserne vil være tilrettelagt med afsæt i differentieret medfinansiering. Dog således, at du også er i stand til at anvende afregningssiderne med den nuværende afregningsmodel som gælder frem til 2018.

Tilmelding via COK's hjemmeside - Link i højre side.

Målgruppe

Økonomikonsulenter, sundhedsøkonomer og analysemedarbejdere, der arbejder med aktivitetsdata og kommunal medfinansiering på sundhedsområdet.

Hvornår

24.01.17

Sted

COK Aarhus, Hedeager 5, 1. sal, 8200 Aarhus N

Pris

2.150 kr. + moms

Tilmeldingsfrist

02.01.17

Betalingsform

COK sender faktura 3-4 uger før kursusstart.

Find arrangement efter dato