Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Arkiv

Søg i denne oversigt

-
 • Struer bruger MED-systemet i samarbejdet mellem lærere og ledere

  06.02.14

  I Struer Kommune gør man aktivt brug af MED-systemet for at sikre, at en række konkrete spørgsmål om arbejdstid og opgaver bliver diskuteret på alle otte skoler i kommunen. Det skriver FTF på baggrund af en rapport fra Struer.

  Læs mere »

 • Måltal for andel ansatte med ikke-vestlig baggrund

  14.06.12

  Administrativ information

  Trepartaftalen fra 2007 indebærer, at kommunerne skal opstille måltal for hvor stor en andel af de kommunale medarbejdere, der skal være indvandrere eller efterkommere med ikke-vestlig baggrund (herefter benævnt ”indvandrere/efterkommere”). Den enkelte kommune beslutter selv sine egne måltal. KL har udarbejdet en metode til opstilling af måltal og leverer data hertil vederlagsfrit. Data for 2012 og 2013 er tilgængelige og kan rekvireres ved henvendelse til Silas Anhøj Soelberg. Kommuner der allerede har bestilt deres datasæt, behøver ikke henvende sig igen.

  Læs mere »

 • Stort fald i kommunalt ansattes sygefravær

  19.05.11

  Pressemeddelelse

  Sygefraværet i kommunerne faldt sidste år med næsten 7 pct., viser helt friske tal fra Det Fælleskommunale Løndatakontor (FLD). Det er tredje år i træk, at sygefraværet blandt de ansatte i kommunerne falder. Udviklingen skyldes ikke mindst, at kommunerne gør et stort arbejde for at nedbringe sygefraværet.

  Læs mere »

 • Sygefraværet i kommunerne falder

  30.11.10

  Pressemeddelelse

  Nye tal viser, at de kommunale medarbejderes sygefravær for andet år i træk er faldet. Det skyldes blandt andet, at kommunerne gør et stort arbejde for at nedbringe sygefraværet.

  Læs mere »

 • Trivselsvejledningen er nu udkommet

  04.11.10

  KL og KTO har færdiggjort arbejdet med vejledningen til "Aftale om trivsel og sundhed på arbejdspladserne". Download trivselsvejledningen her.

  Læs mere »

 • Måltal for etnicitet

  16.08.10

  Administrativ information

  Trepartsaftalen fra 2007 indebærer, at kommunerne skal opstille måltal for hvor stor en andel af de kommunale medarbejdere, der skal være indvandrere eller efterkommere med ikke-vestlig baggrund (herefter benævnt ”indvandrere/efterkommere”). Den enkelte kommune beslutter selv sine egne måltal. KL har udarbejdet en metode til opstilling af måltal og leverer data hertil.

  Læs mere »

 • Sammenhængen mellem lov om sygedagpenge og bestemmelserne om håndtering af længerevarende sygefravær

  12.05.10

  På baggrund af ændringerne i lov om sygedagpenge pr. 1. januar 2010 har KL og KTO drøftet sammenhængen mellem lov om sygedagpenge og bestemmelserne om håndtering af længerevarende sygefravær i Aftalen om trivsel og sundhed på arbejdspladsen.

  Læs mere »

 • Sygefraværet i kommunerne, staten og det private

  20.11.09

  Analyse/undersøgelse

  Analysen viser hvordan sygefraværet ser ud i henholdsvis den kommunale, den statslige og den private sektor, hvis man forestiller sig at kønssammensætningen og jobfunktionerne i de tre sektorer var ens.

  Læs mere »

 • Udvikling i sygefravær 2007-2008

  20.11.09

  Analyse/undersøgelse

  Dette notat vises udviklingen i sygefraværet hos kommunalt ansatte fra 2007 til 2008.

  Læs mere »

 • Hverdagsmesterskabet - kender du en ildsjæl?

  12.11.09

  Hjælp os med at finde ildsjæle, der udviser arbejdsglæde, høj faglighed og som inspirerer sine omgivelser.

  Læs mere »
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes