Indhold

KL og Forhandlingsfællesskabet har indgået et overenskomstforlig for de kommunalt ansatte. Det er et ansvarligt forlig, som sikrer gode rammer for de kommunale medarbejdere.

O.18 Forlig med organisationerne

O.18 Forlig med Forhandlingsfællesskabet

Pressemeddelelse

 • Godt og ansvarligt overenskomstforlig 27.04.18

  Godt og ansvarligt overenskomstforlig

  KL’s forhandlere glæder sig over, at der nu er indgået et forlig om de næste tre års overenskomst. Det er et ansvarligt forlig, som sikrer gode rammer for de kommunale medarbejdere.

Nyheder

 • Overenskomstforhandlinger med de enkelte fagforbund er nu afsluttet 17.05.18

  Overenskomstforhandlinger med de enkelte fagforbund er nu afsluttet

  KL har nu afsluttet alle forhandlinger med de enkelte organisationer om de kommende tre års overenskomster. Der er indgået forlig på alle områder, og nu skal forligene godkendes af lønmodtagerne inden 6. juni.

 • Rekrutteringspulje er forhandlet på plads 09.05.18

  Rekrutteringspulje er forhandlet på plads

  Som en del af overenskomstforliget har FOA og KL i dag forhandlet udmøntningen af rekrutteringspuljen til SOSU'erne på plads. Det er i alt 544 millioner kroner, som skal bruges til bl.a. højere løn og tillæg. Det skal gøre det nemmere for kommunerne at rekruttere og fastholde SOSU'er, og samtidig sender puljen et klart signal om, at SOSU’erne er helt centrale for den kommunale velfærd.

 • Forlig giver ny start for folkeskolen 27.04.18

  Forlig giver ny start for folkeskolen

  Med overenskomstforliget sætter KL og Forhandlingsfællesskabet gang i et forløb, som skal skabe en ny start for folkeskolen. Der nedsættes en undersøgelseskommission, der skal komme med anbefalinger og forslag til overenskomstforhandlingerne. Indtil da fastholdes de nuværende regler for lærernes arbejdstid.

 • KL-formand: Vigtigt med overenskomstforlig 27.04.18

  KL-formand: Vigtigt med overenskomstforlig

  KL-formand Jacob Bundsgaard glæder sig over, at det er lykkedes at lande et overenskomstforlig for over en halv million kommunalt ansatte efter lange og seje forhandlinger. Han roser KL’s forhandlere for et stort og tålmodigt stykke arbejde.

KL´s krav på det generelle område

Her kan du læse den samlede udgave af KL´s krav på det generelle område. Det er denne udgave KL bruger, når der udveksles krav med Forhandlingsfællesskabet.

KL´s hovedkrav

Her kan du læse mere om KL´s hovedkrav i en kort version.

Annonce
Annonce

Annonce