Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Det nære sundhedsvæsen

Med søsættelsen af et nyt strategiprojekt om det nære sundhedsvæsen vil KL arbejde for at sætte det nære sundhedsvæsen på den nationale dagsorden. På denne side kan du bl.a. læse om baggrunden for projektet, følge med i projektets aktiviteter, finde nøgletal, kommunale eksempler, analyser og tidligere KL-udspil på området samt følge presseaktiviteten i forbindelse med projektet.

Nyheder

 • Sundhed for alle

  Ligesom i andre kommuner viser sundhedsprofilen for Frederiksberg kommune, at jo dårligere socialt stillet borgerne er, desto højere sygelighed og dødelighed har de. Dette har Frederiksberg gennem et nyt tværfagligt samarbejde, etableret i 2012, forsøgt at gøre noget ved.

 • 'Kys det nu det satans liv'

  Livet leves kun en gang, så det er med at gøre sig umage med at få det bedste ud af det. Dette forsøger et nyt initiativ i Hvidovre kommune at give de socialt udsatte borgere en bedre mulighed for.

 • Det gode modtagerforløb

  Allerød kommune har med deres tiltag 'Det gode modtager forløb' skabt en bedre og mere tryg overgang mellem udskrivningen fra hospital og hverdagen i eget hjem.

 • ”Slip Sundheden fri”

  Holstebro og Herning kommune har i samarbejde med Hospitalsenheden Vest og områdets praktiserende læger startet et nyt innovationsprojekt med den catchy titel: Slip Sundheden fri. Projektet har på tværs af forældede normer og kommunegrænser en målsætning om at skabe bedre sammenhæng og øget trykhed for borgerene.

 • Projekt ”Lev Let – uden diabetes!”

  I Gentofte er kommunen og Gentofte hospital gået sammen om projektet ”Lev let uden diabetas”. Formålet med projektet er at finde ud af, hvor lidt motion og hvilken, der egentlig skal til for at borgere kan holde sig udenfor risikogruppen af type 2 diabetikere.

 • Akutteam til både glæde og gavn

  For hverken kommune eller borgere er indlæggelse en ønskelig situation, og alle redskaber der kan forebygge uhensigtsmæssige indlæggelser bør derfor tages i brug. Erfaringer viser, at et Akutteam er et af de bedste tiltag til dette.

Yderligere materiale
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes