Indhold

Arkiv

Søg i denne oversigt

-
 • Gevinstrealisering 2.0 i nyt netværk for ledere

  25.11.16

  Høster jeres kommune gevinsterne ved digitalisering? Hvordan tager du som leder de næste skridt? Et nyt netværk for kommunale chefer og ledere kan blive dit afsæt for at komme sikkert videre.

  Læs mere »

 • Data i centrum for det 20. møde i It-Arkitekturrådet

  25.11.16

  Data er fremtidens grundstof, og gode data og god datadeling stiger i værdi og betydning, efterhånden som digitaliseringen skrider frem. Det afspejler sig tydeligt i dagsordenen for det næste møde i Kommunernes It-arkitekturråd, som afholdes den 1. december 2016 i KL-huset.

  Læs mere »

 • FKG-nyhedsbrev november 2016

  22.11.16

  GeoDanmark og FKG indgår samarbejde, afklaring af systemunderstøttelse for de frivillige kommunale distrikter fra CPR-vej forventes inden jul, FKG-data anvendes i 2/3 af de danske kommuner og scripts til FKG datamodel 2.6 er på vej inden længe.

  Læs mere »

 • Fælleskommunalt netværk styrker rammearkitekturen

  24.10.16

  Det kommunale Danmark har med Kommunernes It-arkitekturnetværk fået et nyt sted at mødes. Netværket er nu kommet godt på vej i fire regionale netværksgrupper, efter at første møderunde i henholdsvis Aabenraa, Ikast, Køge og Frederikssund blev afholdt i september 2016. Det giver anledning til at gøre kort status og kigge frem mod næste møderunde, som begynder allerede i november – og at se videre frem mod 2017.

  Læs mere »

 • Digitalisering gennem samarbejde og sammenhæng

  14.09.16

  Samarbejde og sammenhæng løb som en rød tråd igennem mødet i Kommunernes It-Arkitekturråd den 6. september 2016.

  Læs mere »

 • Stor opbakning til regionale it-arkitekturnetværk

  19.08.16

  Med over 70 tilmeldte kommuner tegner de regionale it-arkitekturnetværk til at blive en succes, som bekræfter et stort behov for at opbygge et netværk og viden om it-arkitektur på tværs af kommunerne

  Læs mere »

 • Kursus i styring af kontrakter på it-området

  19.08.16

  Hvis monopolbruddet skal gennemføres så der høstes gevinster udover besparelser på licenser, skal hver kommune have styr på sine kontrakter med de øvrige it-leverandører.

  Læs mere »

 • FKG-nyhedsbrev juni 2016

  03.07.16

  Læs blandt andet om drøftelser om samarbejde mellem GeoDanmark og FKG, status for skoledistrikter og andre distrikter, som i dag findes i CPR-vej om ny version af datamodellen og nyt fra implementeringsgruppen.

  Læs mere »

 • Meningsdrevet digitalisering

  16.06.16

  Hvordan får vi vores digitaliseringsprojekter til at hænge sammen med de mål som de kommunale fagområder er optaget af? Det spørgsmål arbejder et netværk bestående af 11 kommuner, KL og Implement A/S med.

  Læs mere »

 • Høring af arkitekturrapport for genudbud af FLIS

  13.06.16

  En foreløbig arkitekturrapport (version 0.8) for genudbud af Det fælleskommunale Ledelsesinformationssystem FLIS sendes nu i høring i netværket. Frist for høringssvar er fredag 29. juli 2016.

  Læs mere »