Indhold

Arkiv

Søg i denne oversigt

-
 • Informationssikkerhed - hvad er det?

  21.04.17

  Digitaliseringen har en vigtig sikkerhedsmæssig side. Ikke mindst EU's Databeskyttelsesforordning sætter lige nu fokus på informationssikkerhed, og det optager alle kommuner.

  Læs mere »

 • Fokus på netværk og digitalisering

  20.04.17

  Netværk, projekter, digitalisering, agilitet. Der stilles store krav til kommunale ledere om at kunne navigere hurtigt og smidigt i en hverdag med kompleksitet og foranderlighed. En hverdag, hvor også digitalisering spiller en mere og mere afgørende rolle. KL understøtter i 2017 med netværk om ledelse af digitalisering og temadag om det agile projekt.

  Læs mere »

 • Laila Kildesgaard: Derfor er digitaliseringstræf vigtigt

  20.04.17

  Den 19. juni 2017 indbydes kommunerne til at mødes i Kolding til "Kommunernes Digitaliseringtræf 2017".

  Læs mere »

 • Er du klar til den digitale nutid?

  20.04.17

  Digitaliseringen i kommunerne går rigtig stærkt i disse år. Ph.d. i kunstig intelligens Thomas Terney kan med sin faglige og professionelle baggrund spore tendenserne tidligere og tydeligere end de fleste. Som optakt til sit oplæg på "Kommunernes Digitaliseringstræf 2017" den 19. juni i Kolding uddyber han her et par vigtige pointer.

  Læs mere »

 • Digital ledelse – hvorfor og hvordan?

  19.04.17

  Digitalisering er blevet en afgørende del af den kommunale ledelsespraksis. Tanja Ehnevid-Kjær, der er projektleder i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, har i 2015 og 2016 ledet et projekt, som satte digital ledelse på dagsordenen, og som betød, at forvaltningens ledere i højere grad er blevet bevidste om og tager ansvar for digitaliseringen. Som optakt til Tanjas oplæg på "Kommunernes Digitaliseringstræf 2017" den 19. juni i Kolding uddyber hun her nogle vigtige pointer.

  Læs mere »

 • Nyt om brugerstyring på netværksmøde

  11.04.17

  Brugerstyring i it-systemer er et emne, der rækker ud til både it, organisering, forvaltning, roller og ansvar og meget mere. Brugerstyring er under stadig udvikling.

  Læs mere »

 • Hvad taler kommunerne om i Kommunernes It-arkitekturnetværk?

  11.04.17

  Stor bredde i emner, solid lokal forankring og vilje til at prøve nye mødeformer af. Det er de hovedindtryk, som samler sig, efter at Kommunernes It-arkitekturnetværk holdt sin første møderunde lokalt fire steder rundt om i landet i marts 2017.

  Læs mere »

 • It-Arkitekturrådet anbefaler bedre sammenhæng

  08.03.17

  Vigtigheden af sammenhænge på tværs af systemer, kommuner og regioner blev endnu en gang understreget på mødet i Kommunernes It-Arkitekturråd. Blandt de aktuelle emner var sundhedsområdet, administrative robotter og sikkerhed.

  Læs mere »

 • Lettere it-indkøb med online guide

  06.03.17

  Fredericia Kommune har strømlinet sin indkøbsproces og skabt en tilhørende online indkøbsguide.

  Læs mere »

 • KL på ’Offentlig digitalisering 2017’

  05.03.17

  KL deltager igen i år på Dansk IT’s konference ”Offentlig digitalisering”, som finder sted i Aarhus d. 22.-23. marts. Du kan møde KL på scenen og i sofahjørnet.

  Læs mere »