Indhold

Arkiv

Søg i denne oversigt

-
 • Ledelse af det agile projekt – 31. august i København

  23.05.17

  Langsigtede planer og estimater i projektarbejde risikerer ofte at fejle, fordi kravene og omstændighederne hele tiden ændrer sig. Agil projektledelse er et svar på disse udfordringer. Lær agil projektledelse den 31. august 2017. Tilmelding er åben frem til 18. august.

  Læs mere »

 • Temadag: Få succes med implementeringer og store organisationsforandringer

  23.05.17

  KL holder den 19. september 2017 temadag med professor Jan Pries-Heje fra RUC om "Robust implementering af store projekter". Det foregår på Comwell i Middelfart. Tilmelding er åben frem til 18. august.

  Læs mere »

 • Er du klar til at lede digitaliseringen?

  17.05.17

  Du kan stadig nå at tilmelde dig KL's nye netværk om ledelse af digitalisering. Fristen for tilmelding er helt frem til den 7. juni 2017, og der er stadig ledige pladser efter først til mølle-princippet.

  Læs mere »

 • Effektive it-anskaffelser og ’robotics’ er i fokus hos It-Arkitekturrådet

  11.05.17

  Hvad er anbefalingerne, når man skal anskaffe sig et nyt It-system? Hvordan giver vi borgerne adgang til deres egne data på en sikker måde, og hvordan tackler man udfordringerne ved procesautomatisering? Det er nogle af de emner, som vil blive drøftet, når It-Arkitekturrådet mødes den 17. maj.

  Læs mere »

 • Mange kommuner har søgt om midler fra rammearkitekturpuljen

  26.04.17

  KL er glade for at have modtaget 8 ansøgninger til Rammearkitekturpuljens uddeling i 2017, som i alt dækker et stort antal kommuner, fordi flere kommuner har søgt sammen.

  Læs mere »

 • Informationssikkerhed - hvad er det?

  21.04.17

  Digitaliseringen har en vigtig sikkerhedsmæssig side. Ikke mindst EU's Databeskyttelsesforordning sætter lige nu fokus på informationssikkerhed, og det optager alle kommuner.

  Læs mere »

 • Fokus på netværk og digitalisering

  20.04.17

  Netværk, projekter, digitalisering, agilitet. Der stilles store krav til kommunale ledere om at kunne navigere hurtigt og smidigt i en hverdag med kompleksitet og foranderlighed. En hverdag, hvor også digitalisering spiller en mere og mere afgørende rolle. KL understøtter i 2017 med netværk om ledelse af digitalisering og temadag om det agile projekt.

  Læs mere »

 • Laila Kildesgaard: Derfor er digitaliseringstræf vigtigt

  20.04.17

  Den 19. juni 2017 indbydes kommunerne til at mødes i Kolding til "Kommunernes Digitaliseringtræf 2017".

  Læs mere »

 • Er du klar til den digitale nutid?

  20.04.17

  Digitaliseringen i kommunerne går rigtig stærkt i disse år. Ph.d. i kunstig intelligens Thomas Terney kan med sin faglige og professionelle baggrund spore tendenserne tidligere og tydeligere end de fleste. Som optakt til sit oplæg på "Kommunernes Digitaliseringstræf 2017" den 19. juni i Kolding uddyber han her et par vigtige pointer.

  Læs mere »

 • Digital ledelse – hvorfor og hvordan?

  19.04.17

  Digitalisering er blevet en afgørende del af den kommunale ledelsespraksis. Tanja Ehnevid-Kjær, der er projektleder i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, har i 2015 og 2016 ledet et projekt, som satte digital ledelse på dagsordenen, og som betød, at forvaltningens ledere i højere grad er blevet bevidste om og tager ansvar for digitaliseringen. Som optakt til Tanjas oplæg på "Kommunernes Digitaliseringstræf 2017" den 19. juni i Kolding uddyber hun her nogle vigtige pointer.

  Læs mere »