Indhold

13.09.17 09:44

Udviklingen af Aula - fremtidens kommunikations- og samarbejdsløsning i folkeskoler og dagtilbud

Udviklingen af Aula - fremtidens kommunikations- og samarbejdsløsning i folkeskoler og dagtilbud
I august 2019 er den nye kommunikations- og samarbejdsløsning Aula ude på alle landets folkeskoler for derefter at komme ud til dagtilbudsområdet

Aula bliver en løsning, som over 2 mio. meget forskellige brugere skal kunne føle sig hjemme i, og som skal være tidssvarende i mange år. Derfor skal Aula kunne udvikle sig i takt med brugernes behov.

Aula i kommunerne
Aula indgår i det samlede BPI-program og bliver fremtidens kommunikations- og samarbejdsløsning i folkeskoler og dagtilbud. Alle kommuner har tilsluttet sig folkeskoledelen af Aula, og 93 kommuner har tilsluttet sig dagtilbudsdelen. KOMBIT står for udbuddet af Aula på kommunernes vegne, og Netcompany skal udvikle løsningen. I efteråret 2018 forventes de første pilotkommuner at kunne teste Aula.

KOMBIT og Netcompany har taget udfordringen op
På Digitaliseringsmessen '17 kan du få indblik i, hvordan KOMBIT og Netcompany arbejder med Aula netop nu. Hør hvordan tidlig brugerinddragelse i designprocessen sikrer, at Aula bliver for alle – uanset behov og baggrund og hvordan det sikres, at der giver plads til innovation og videreudvikling i rammerne af en stor fælleskommunal løsning.

Hør meget mere om Aula og arbejdet med at udvikle fremtidens kommunikations- og samarbejdsløsning i folkeskoler og dagtilbud på KOMBIT's scene på Digitaliseringsmessen'17.

Livet efter Aula-udbuddet (kl. 14:20 på KOMBIT's scene)
Oplæg v/ Olaf Frandsen-Thorlacius, Netcompany og Jakob Volmer, KOMBIT.

Tilmeld dig Digitaliseringsmessen'17 her

Læs mere om Digitaliseringsmessen

Se også

Annonce

Annonce

Annonce