Indhold

21.08.17 10:00

Temadag: Kom godt i gang med automatisering af manuelle processer

KL inviterer til temadag om automatisering af manuelle processer med Robotic Process Automation (RPA). Dagen er for kommuner, som gerne vil i gang med arbejdet med software-robotter, der kan effektivisere rutineprægede opgaver og søger inspiration til at komme i gang.

Automatisering kan ordne rutineprægede opgaver

Den private sektor, herunder banker og forsikringsselskaber, er i fuld sving med at anvende de simple automatiseringsløsninger som fx RPA og Københavns Kommune har allerede været i gang i knap to år. Gevinsten er ikke kun at rutineprægede opgaver som feks. oprettelse af personalesager og skrivning af fratrædelsesbreve bliver automatiseret, men i lige så høj grad at processen for løsning af opgaven bliver ensrettet.

Stor efterspørgsel på inspiration og erfaringer

25 kommuner og KL har siden februar samarbejdet om det fælleskommunale projekt "Automatisering af manuelle processer" mhp. at afsøge muligheder og støtte til lokale automatiseringsprojekter. På dagen præsenteres de nye fælleskommunale værktøjer, som er udarbejdet i det fælleskommunaleprojekt. Leverancerne er tilvejebragt i samarbejde mellem KL, 25 kommuner samt konsulenter fra Spitze&co, samt Celuma.

For kommuner der ikke er med i det fælleskommunale projekt, inviterer KL nu til en dag med inspiration til arbejdet og introduktion til de fælleskommunale værktøjer. Temadagen er d. 18 september.

Program er tilgængelgt - sidste frist for tilmelding er d. 1. september

Tilmelding og programmet findes her og der kan læses mere om det fælleskommunale projekt her.

Programmet for den anden temadag følger.

Er der spørgsmål til arrangementet eller KL's arbejde med automatisering af manuelle processer, skriv da til chefkonsulent Søren Frederik Bregenov (sfb@kl.dk).

 

Annonce

Annonce

Annonce