Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

12.09.12 09:17

Opstart af projekter for områderne i bølge 2 af obligatorisk digital selvbetjening – vil din kommune være med?

Før sommeren aftalte KL og Regeringen områderne, der skal omfattes af obligatorisk digital selvbetjening i 2013 – også kaldet bølge 2 af obligatorisk digital selvbetjening. KL og KOMBIT starter nu såkaldte ”to be”-projekter op på hvert af områderne og søger kommunale deltagere.

KL og KOMBIT starter i løbet af september 2012 såkaldte ”to be-projekter” op på områderne i bølge 2 af obligatorisk digital selvbetjening. Projekterne skal afdække behovet for ændring i it-løsninger, lovgivning, arbejdsgange og service til borgerne. KL og KOMBIT søger 3-4 kommuner til hvert projekt. Disse kommuner deltager tæt i hele processen gennem workshops, projektbesøg i kommunen og løbende dialog med projektlederen.

Se også

I det vedlagte bilag kan du se, hvilke områder der er omfattet af bølge 2. Videre er det anført, om der er behov for tilknyttede kommuner, og hvornår arbejdsindsatsen ligger.

Hvis du og din kommune er interesseret i at være med, så kontakt projektlederen for det relevante projekt. Kommunerne vælges ud fra projektets behov, fx at de deltagende kommuner dækker relevante systemleverandører eller kommunernes erfaring og praksis med området. Det forventes, at kommunen til det enkelte projekt skal afsætte ca. 20 timer til forberedelse og deltagelse i workshops samt til review af dokumentation.

Fristen for tilmelding til projekterne er den 21. september 2012.

Se også

Hvis du har spørgsmål til projekterne, er du velkommen til at ringe eller sende en mail til den relevante projektleder. Hvis du har spørgsmål til indsatsen for obligatorisk digital selvbetjening generelt, så kontakt Astrid Starck i KL på ams@kl.dk.

Udover tilknytning af kommuner til det enkelte projekt, så høres en bredere kreds af kommuner. Dels de kommuner der allerede har meldt sig til at være dialogkommuner for obligatorisk digital selvbetjening og hos den kommunale styregruppe for projekterne Obligatorisk digital service og Effektiv digital selvbetjening (se hvilke på www.kl.dk/obligatoriskselvbetjening ). Dels gennem en endnu bredere høring på kl.dk og dialogportalen for e2015.  Dette sker efter behov i det enkelte projekt.

Yderligere materiale

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes