Indhold

17.04.13 10:06

Københavns Kommune lancerer video om digital post

Københavns Kommune lancerer video om digital post

Ønsket om, at videoen når bredt ud i det digitale univers, er allerede godt på vej til at blive opfyldt.

Rigtig mange kommuner har iværksat forskellige kampagner for at øge opmærksomheden og brugeroptaget på digital post. Københavns Kommune har nu lanceret en video, som er målrettet de unge.

At tage video-mediet i brug er en alternativ måde at kommunikere om digital post på. Og det er netop, hvad de gør i Københavns Kommune.

Videoen skal øge kendskabet til digital post blandt de unge. Københavns Kommune har lanceret videoen for at nå kommunens yngre målgrupper, da der ofte er langt mellem tilmeldingerne til digital post blandt denne gruppe. Til gengæld færdes de hjemmevant på Facebook og YouTube, og det er det, Københavns Kommune vil drage nytte af.

De unge deler, ”liker” og ”poster”, og på den måde sprederes budskabet til deres jævnaldrende og deres omgivelser hurtigt. Potentialet for at kommunikere digitalt til de unge er i høj grad til stede.

Digitale ambassadører

Med humor og et relevant budskab i videoen håber Københavns Kommune, at de unge kan blive digitale ambassadører for det offentliges mange digitale tilbud.   

Den nye film er netop sendt ud på Københavns Kommunes Facebook-side og delt 80 gange, hvilket betyder, at filmen det første døgn er blevet eksponeret for ca. 30.000 Facebook-brugere. I den kommende tid vil filmen blive relanceret i forskellige sammenhænge for at sikre den et godt viralt liv.

Se også

Se filmen på YouTube her

Giv filmen et liv på Facebook her.  

Annonce

Annonce

Annonce