Indhold

28.08.17 10:43

Alle standpladser er udsolgt på Digitaliseringsmessen!

Alle standpladser er udsolgt på Digitaliseringsmessen!
På rekordtid er alle standpladser blevet udsolgt til Digitaliseringsmessen i Odense den 28. september 2017. Vi glæder os derfor til endnu engang at åbne dørene for en messe, der ligesom alle tidligere år er større, end vi havde regnet med.

På messen sættes fokus på centrale emner for kommunernes arbejde med digitalisering frem mod 2020. Der er lagt stor vægt på at skabe en platform for dialog og videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne. På messen findes der i år et startup-område i Hal B. Her vil det være muligt at møde en række start up virksomheder, som er parate til at udfordre det traditionelle it-leverandørmarked med nye innovative løsninger, der understøtter de fælleskommunale målsætninger.

Igen i år har KL en egen scene, og det vil være muligt for kommuner og leverandører at høre oplæg om, hvilken betydning den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi og den fælleskommunale handlingsplan har for digitalisering af den kommunale sektor frem mod 2020. Man kan bl.a. høre om KL's nyopstartet program for it- og informationssikkerhed, om erfaringerne med Service Design i Esbjerg Kommune og meget mere. Læs mere om årets program for Digitaliseringsmessen'17

Også i år afholdes der guidede turer for kommunerne. De 11 ture der gennemføres er:

Tur 1: Brugervenlighed og sammenhængende services på tværs

Tur 2: Machine learning og analytics i myndigheder

Tur 4: ESDH

Tur 5: Informations- og it-sikkerhed

Tur 6: Smart City og IOT

Tur 7: Bedre og mere sammenhængende digital velfærd på social og sundhedsområdet

Tur 8: Digital understøttelse af læring og undervisning

Tur 9: Effektiv anvendelse af kommunernes rammearkitektur

Tur 10: Robotics og automatisering af arbejdsgange og processer

Tur 11: Borgerbetjening 3.0

Tur 12: Cloud Computing i myndigheder

Klik her for at tilmelde dig de guidede turer på digitaliseringsmessen

Er du ikke tilmeldt Digitaliseringsmessen endnu, kan du kan tilmelde dig ved at klikke her: Tilmeld mig Digitaliseringsmessen'17.

Vi glæder os til at ses i Odense.

 

Annonce

Annonce

Annonce